Lovasoktatás-Pónilovaglás-Lovastáborok-Tereplovaglás a Szentendrei-szigeten

Monostori Lovas Farm

Lovastáborok

Szereted a lovakat? Kíváncsi vagy, hogyan zajlanak egy lovarda mindennapjai? Szeretnél veled hasonló korú és érdeklõdésû gyerekekkel egy héten át táborozni sok lovaglással és lovas elfoglaltsággal kiegészítve?
Van kedved minden nap tudásszintednek megfelelõ lovagló edzéseken részt venni, hogy a hét során a saját tempódban és lehetõ leghatákonyabban fejleszthesd lovastudásodat?

Lovastáborok:lovaglás,pónilovaglás,lóápolás,strandolás,kutyaiskola,elméleti lovasoktatás,szersz&aacóóóóóóute;mápolás,ist&aaócute;llómunka...Várunk téged is lovastáborainkba!

Ha esetleg még nem lovagoltál, akkor is szeretettel várunk, nyugodt, képzett oktató lovaink segítségével hamar felzárkózhatsz!
Az oktatáshoz használt lovaink mind rendelkeznek a kötelezõ hatósági vizsgával, edzõink a Magyar Lovassport Szövetség regisztrált edzõi, az ehhez tartozó szakmai felelõsségbiztositás a táborozókra is kiterjed!

E-mail: monostorilovasfarm@gmail.com


Tel: +3630/856-8152
Amit lovastáborainkban találsz :

napi egy lovasedzés,
megfelelõ tudásszint esetén tereplovaglás
lóápolás és istállómunka,
lovas elméleti oktatás a hét végén teszttel,
dunaparti strandolás,
térképes kincsvadászat
esti tábortûz,
madármegfigyelõ természetjárás
látogatás a Pusztamonostori Birkás Tanyára
hajókirándulás Szentendrére, városnézésA lovastáborok részvételi alsó korhatára 6 éves kor.Szeretettel várunk Téged is lovastáborainkba!

Lovastáborok:lovaglás,pónilovaglás,lóápolás,strandolás,kutyaiskola,elméleti lovasoktatás,szerszámápolás,istállómunka...Várunk téged is lovastáborainkba!


Amit a lovastáborozáshoz a gyerekek hozzanak magukkal:
baseball sapka
lovagláshoz lovaglónadrág vagy feszes pamutnadrág, lovagló vagy edzõcipõ
megfelelõ ruházat esõs idõre
lehetõség szerint kobak (ha nincs, itt biztosítunk)
szúnyog- és kullancsriasztó
fürdõruha
hálózsák
naptej
TAJ kártya másolata (vagy száma)


A lovastáborok jelentkezési határideje a tábor kezdetét megelõzõ szerda. A lovastáborba 10000Ft foglaló befizetésével lehet jelentkezni (fizethetõ személyesen vagy átutalással). Amennyiben a táborban valaki mégsem venne részt a fix költségek (étkezés, nyelvórák, hajókirándulás, stb.) levonása után fennmaradó összeget lelovagolhatja a tábort követõ két hónapon belül.

A táborokba érkezni a bentlakóknak hétfõ reggel 8.30 - 9.00 között kell, pénteken pedig a 15 órától kezdõdõ játékos teszt végeztével távoznak.
A napközisek minden nap 09 órától 17 óráig táboroznak.

2019.március.05
<