Lovasoktatás-Pónilovaglás-Lovastáborok-Tereplovaglás a Szentendrei-szigeten

Monostori Lovas Farm

Lovastáborok

Szereted a lovakat? Kíváncsi vagy, hogyan zajlanak egy lovarda mindennapjai? Szeretnél veled hasonló korú és érdeklõdésû gyerekekkel egy héten át táborozni sok lovaglással és lovas elfoglaltsággal kiegészítve?
Van kedved minden nap tudásszintednek megfelelõ lovagló edzéseken részt venni, hogy a hét során a saját tempódban és lehetõ leghatákonyabban fejleszthesd lovastudásodat?

Lovastáborok:lovaglás,pónilovaglás,lóápolás,strandolás,kutyaiskola,elméleti lovasoktatás,szersz&aacóóóóóóute;mápolás,ist&aaócute;llómunka...Várunk téged is lovastáborainkba!

Ha esetleg még nem lovagoltál, akkor is szeretettel várunk, nyugodt, képzett oktató lovaink segítségével hamar felzárkózhatsz!
Az oktatáshoz használt lovaink mind rendelkeznek a kötelezõ hatósági vizsgával, edzõink a Magyar Lovassport Szövetség regisztrált edzõi, az ehhez tartozó szakmai felelõsségbiztositás a táborozókra is kiterjed!

A táborokban kép-, és hangfelvételeket készitünk, ezekhez illetve felhasználásukhoz a jelentkezéssel egydejûleg a szülõ hozzájárul.

E-mail: monostorilovasfarm@gmail.com


Tel: +3630/856-8152
Amit lovastáborainkban találsz :

napi egy lovasedzés,
megfelelõ tudásszint esetén tereplovaglás
lóápolás és istállómunka,
lovas elméleti oktatás ,
dunaparti strandolás,
kincsvadászat
esti tábortûz,
természetjárás

vetékedõk, jókedv, új barátságokA lovastáborok részvételi alsó korhatára 6 éves kor.Szeretettel várunk Téged is lovastáborainkba!

Lovastáborok:lovaglás,pónilovaglás,lóápolás,strandolás,kutyaiskola,elméleti lovasoktatás,szerszámápolás,istállómunka...Várunk téged is lovastáborainkba!


Amit a lovastáborozáshoz a gyerekek hozzanak magukkal 2024-ben is:
baseball sapka
lovagláshoz lovaglónadrág vagy feszes pamutnadrág, lovagló vagy edzõcipõ
megfelelõ ruházat esõs idõre
lehetõség szerint kobak (ha nincs, itt biztosítunk)
szúnyog- és kullancsriasztó
fürdõruha
hálózsák
naptej
TAJ kártya másolata (vagy száma)


A lovastáborok jelentkezési határideje a tábor kezdetét megelõzõ szerda. A lovastáborba 20000Ft foglaló befizetésével lehet jelentkezni (fizethetõ személyesen vagy átutalással).
Amennyiben a táborban valaki betegség miatt nem vesz részt, a fix költségek (étkezés stb.) levonása után fennmaradó összeget lelovagolhatja a tábort követõ két hónapon belül.

A táborokba érkezni a gyerekeknek hétfõ reggel 8.30 - 9.00 között kell, pénteken pedig a 15.30-tól távoznak.
A napközisek 9-16 óráig táboroznak (pénteken nekik is 15.30tól zárul a tábor.

2024.március.05
<
arlista.html